Actuele informatie omtrent de Corona-maatregelen, dinsdag 24 maart 2020. 

We houden u graag op de hoogte over de laatste ontwikkelingen in ons bedrijf naar aanleiding van het Coronavirus.

Allereerst leven we bij Brouwers Zink mee met de Corona slachtoffers en hun families. Er zijn al de nodige mensen overleden en andere mensen worstelen tegen deze vervelende ziekte, de berichten hierover zijn vreselijk om te lezen. Het respect voor de mensen in de zorg is terecht zeer groot en datzelfde geldt voor de mensen in supermarkten, beveiliging, politie, brandweer en iedereen die zich momenteel inzet tegen deze ziekte. Maar we hebben ook veel respect voor de keuzes die onze politieke leiders maken in deze lastige tijd. Ga er maar aan staan, lange dagen en lastige keuzes: respect voor hun inzet!

Maatregelen binnen Brouwers Zink
Uiteraard volgen wij het nieuws inzake het Coronavirus op de voet. Daar waar mogelijk nemen wij voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan, zowel in Nederland als in België. We kunnen in Nederland en in België blijven werken en onze klanten blijven bedienen. Dit willen we graag, zo lang dit mogelijk is, blijven doen. Uiteraard is dit alleen mogelijk als we de veiligheid van onze klanten en medewerkers waarborgen. Bij Brouwers Zink is iedereen gelukkig nog gezond en aan het werk. Mensen die niet 100% fit zijn blijven één of enkele dagen thuis totdat ze zich beter voelen. Mensen die thuis kunnen werken, werken thuis. Maar de collega’s die in Maasmechelen op locatie aan het werk zijn houden daarmee de 1,5 meter afstand in acht tussen medewerkers, klanten en leveranciers. Het is fijn om te zien dat klanten en leveranciers hiervoor begrip hebben.

In België zijn inmiddels ook maatregelen genomen aan de grenzen, maar onze goederenleveranciers komen probleemloos in Maasmechelen. Er zijn dus nog steeds geen leverbeperkingen. U kunt ons gewoon bellen voor uw orders. Wij bezorgen ze en als u ze wenst af te halen, dan zorgen wij ze dat ze op ons terrein voor u klaar staan. We vermijden bij het laden en lossen direct persoonlijk contact door de goederen klaar te zetten op de parkeerplaats.

Een van de genomen maatregelen is het sluiten van poorten en deuren. Als u zich wil melden bij de balie, druk dan op de bel. Wij zullen u zo snel als mogelijk helpen met uw vraag.

Heeft u naar aanleiding hiervan nog vragen? U kunt contact opnemen met onze verkoop binnendienst, bel. 089 – 777237 of mail verkoop@brouwerszink.be

We wensen iedereen goede zaken en bovenal een goede gezondheid!

– Maurice Kerkhofs –