“Zouden jullie een project mee kunnen inmeten?” Een vraag die vaak wordt gesteld en waar we uiteraard graag gehoor aan geven. Allereerst wordt er een afspraak op locatie ingepland.

Benodigdheden

Natuurlijk moet het project zover klaar zijn dat het daadwerkelijk ingemeten kan worden. Daarnaast zal er, indien nodig, een steiger of iets dergelijks aanwezig moeten zijn op de locatie zodat er op een veilige manier gemeten kan worden.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Samen met de klant en opdrachtgever bekijken we de details en bespreken we of deze makkelijk en mooi uitgevoerd kunnen worden. Hierna vindt de inmeting plaats. Alles gebeurt in deze periode volgens de geldende coronamaatregelen. Het samen inmeten is belangrijk zodat de klant/verwerker weet welk profiel waar gebruikt moet worden.

Brouwers zink

Nadat alles ingemeten is wordt dit uitgewerkt en naar de werkvoorbereiding gestuurd. Deze zet dan waar nodig alles in het tekenprogramma Autocad®, waarmee ze alles tot in detail uitwerken voor de productie. In de productie wordt alles geknipt en gezet. Zelfs het schuin knippen, omzetkanten en solderen kan allemaal voorbereid worden voor de klant. Tevens kan ervoor gekozen worden om alle profielen te nummeren. Dit alles om vanaf inmeten tot afleveren de klant te ontzorgen, zodat deze het ‘bouwpakket’ direct kan monteren. Hierdoor wordt er een enorme tijdsbesparing behaald.

Heeft u ook een project waarbij u van deze dienst gebruik wenst te maken? Neem dan contact met ons op via de binnendienst of de vertegenwoordiger uit uw regio.