Update vanuit Maasmechelen

Covid 19, oftewel Corona, heeft ons dagelijks leven stevig beïnvloed de laatste twee maanden. En het zal ook nog wel een tijdje de nodige impact blijven houden. Maar gelukkig laten de cijfers zien dat we aan de beterende hand zijn en langzaam aan beginnen weer meer dingen mogelijk te worden omdat maatregelen stilletjes aan versoepeld worden.

Bij Brouwers Zink zijn we gelukkig nooit stil gevallen. En nog belangrijker, we hebben gelukkig geen Corona besmettingen meegemaakt, althans voor zover wij het weten. Aan de Slakweidestraat nummer 16 waren (en zijn) we prima in staat om afstand tot elkaar te houden en ook tot onze klanten en leveranciers. Ook van leveranciers zijde was geen sprake van uitval die onze voorraadposities heeft beïnvloed. Leverproblemen zijn er dan ook niet geweest.

Impact op de bouw

Maar het was wel druk en het is nog steeds erg druk, met name door veel vraag van klanten in Nederland. In Nederland is de bouwsector nooit stil gevallen en het lijkt wel of de Corona periode juist een boost heeft gegeven om de gaan bouwen of verbouwen.

In België hebben we wel gemerkt dat het stiller is geweest. De laatste weken beginnen weer meer Belgische klanten zich te melden. Ze weten hun weg gelukkig nog naar Maasmechelen te vinden. U bent dan ook van harte welkom bij ons aan de Slakweidestraat 16: de koffie staat klaar.

Kunnen wij u helpen met inmeten, dan lees gerust verder in ons andere nieuwsartikel, want dit doen we natuurlijk ook in België.

Verder hebben wij de afgelopen tijd goed geïnvesteerd in ons machinepark. Ook daar hebben wij nieuws over te melden. Maar wist u dat wij in Maasmechelen zelf profielgoten maken? Op die manier kunnen wij nog beter en sneller inspringen op uw wensen. Een profielgoot uit VM Anthra? Of VM Quartz? Geen probleem. Ook leveren wij steeds meer aluminium pBrouwers Zinkrojecten vanuit Maasmechelen. Prefa, Vestis? We kunnen het allemaal aanbieden, in alle kleuren.

En we hebben natuurlijk uitstekende parkeermogelijkheden op ons ruime bedrijfsterrein aan de rechterzijde voor de hal. Dus hopelijk tot snel in Maasmechelen, Slakweidestraat 16!

Heeft u naar aanleiding hiervan nog vragen? U kunt contact opnemen met onze verkoop binnendienst, bel. 089 – 777237 of mail verkoop@brouwerszink.be

Hartelijke groet en blijf allen gezond.

Maurice Kerkhofs

Maurice Kerkhofs