“Lang geleden hebben we een nieuwsitem geschreven over Roger Esser, onze spelverdeler, noemden wij hem toen. De rol van deze spelverdeler is het laatste jaar veranderd sinds de terugkeer van Roger Wouters als werkvoorbereider bij Brouwers Zink in Maasmechelen.

Wisselwerking binnendienst en werkvoorbereiding

Nog steeds is de wisselwerking tussen de verkoop binnendienst en de werkvoorbereiding in Maasmechelen optimaal sinds we deze functies in één ruimte hebben samen zitten. Met de technische kennis van Erik en Richard zit het wel goed. Ze kunnen klanten uitstekend helpen. Maar soms is het handig dat ze direct kunnen schakelen met Roger en Roger over de technische uitwerking als we iets zelf maken in onze productie afdeling.

Sneller schakelen

Voor Roger Esser betekent de ondersteuning van Roger Wouters dat hij zij rol van spelverdeler deels kan delen. In ruil daarvoor is voor Roger Esser tijd vrijgekomen om zichzelf meer met de productie afdeling bezig te houden. Daarmee is opnieuw een stap gezet om sneller te kunnen schakelen in de lijn: verkoop – werkvoorbereiding – productie. Dit heeft er inmiddels toe geleid om een aantal verbeteringen in de productie afdeling door te voeren waar alle klanten van zullen profiteren.

Brouwers Zink blijft groeien, ook in personeelsbestand, maar de communicatielijnen worden zo kort mogelijk gehouden om het klantenbelang voorop te laten staan!”

Hartelijke groet,

Maurice Kerkhofs