Zijwangen

We zien een forse stijging in het aantal zijwangen die besteld worden in Maasmechelen. Om ervoor te zorgen dat wij snel kunnen produceren en leveren, hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet die handig zijn bij het aanbieden van de tekeningen.

Aanlevertips

1.     Schrijf zo duidelijk mogelijk. Wij ontvangen liever meerdere pagina’s, dan meerdere wangen op één pagina dicht op elkaar.

2.     Schrijf de maten in millimeters, of geef aan dat de maten in centimeters zijn opgeschreven.

3.     Geef aan hoeveel naden u in de zijwang wil hebben en van welke type naad. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een haaknaad of felsnaad.

4.     Geef de zichtmaat aan en de maat van eventuele omzettingen (Zie voorbeeld zichtmaat 1200x1200mm)

5.     Heeft de zijwang omzetkanten? Geef dan de zichtzijde aan zodat wij weten of de omzetting naar voren of naar achteren moet.

6.     Geef bij zijwangen met een naad de gewenste montagerichting aan.

Door alle verschillende zettingen en het knipwerk aan een zijwang is het niet altijd mogelijk om een zijwang binnen 24 uur bij u op locatie te hebben. Houd bij de bestelling van een zijwang rekening met minimaal één dag extra levertijd.

Sommige wangen hebben door hun formaat nog meer levertijd nodig. Zo mochten wij vanuit ons filiaal Gouda laatst diverse wangen leveren met een afmeting van 3500x750mm.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling .