Onlangs hebben wij een zeer mooi project na 1 jaar afgerond samen met Baeten Ronny. Het ging hier over een totaalrenovatie van het Kasteel van Diepenbeek.

Uitvoerder: Baeten Algemene Schrijnwerkerij
Materiaal: Koper 1mm
Plaats: Diepenbeek

De architect opteerde hier om allemaal koper van 1mm toe te passen. Aan het hoofdgebouw werd rondom een nieuwe verlopende bakgoot aangebracht met de nodige hulpstukken, ook de kappellen werden afgewerkt met koper en de koperen ventilatie werd bij Brouwers op maat gemaakt. Verder werden er ettelijke kilo’s koper in de kerker verwerkt. De 2 excentrische cirkels inclusief bakgoot en dak werden volledig opgemeten en gefabriceerd in onze eigen werkplaats en op de werf geleverd. Ook de loden uien op de toren zijn door Brouwers Zink gemaakt.

Voor de bekleding van de koepels langs de toren werd geopteerd om met schuifbanen  te werken. Hierdoor is de opstand minimaal. Uiteraard is al dit koper niet veel waard zonder een professionele plaatsing van het team van Baeten Ronny. Daarom dankt Brouwers Zink dit team voor de prachtige en professionele afwerking van dit project en kijken we weer uit naar een volgende geslaagde samenwerking.

logo baeten

Eindstraat 5
3660 Opglabbeek
Telefoon: 089/85 37 04
baeten.schrijnwerkerij@telenet.be

kasteel diepenbeek