Ik denk dat vele mensen zich herkennen in de titel van deze blog. Wat een jaar was dit? Corona/COVID maakte slachtoffers en zorgde voor veel ellende. Persoonlijke ellende en ook de economie die ontwricht werd. Hele sectoren werden hard geraakt. Haaks hierop staat de toegenomen interesse van mensen in hun woningen. Bouwmarkten, tuincentra en winkels voor woninginrichtingen kregen het juist erg druk. In deze lijn kon Brouwers Zink & Dak zich goed verder ontwikkelen. Tel daarbij op de geweldige weersomstandigheden en de basis is gelegd voor een druk jaar.

Naast deze (inter)nationale ontwikkelingen was er ook nog de ontwikkeling van Brouwers Zink & Dak. Steeds vaker krijgen we van klanten complimenten dat we goed bezig zijn. In Maasmechelen, Maastricht en Gouda, overal loopt het goed. Niet dat er geen fouten meer worden gemaakt, we blijven tenslotte mensen. Maar wel mensen met passie voor hun werk en oprechte interesse in hun klanten.

Liefst hadden we iedereen ook verder op weg geholpen met onze zinkcursussen, maar die kunnen helaas nog niet plaatsvinden. Zie ons artikel hierover.

We groeiden erg hard in Maastricht, waar we pas 1,5 jaar bezig zijn. Ook groeiden we uitstekend verder in Gouda. Mede dankzij ons speciaal maatwerk waar we een mooi artikel over hebben geschreven. Maar we hebben ook een leuk artikel namens ons productieteam in Maasmechelen. Een team dat geregeld topprestaties levert om alles netjes en op tijd af te krijgen.

Personeelsverloop is gelukkig zeldzaam en als er iemand weggaat, dan is het fijn dat we een nieuwe sterke krachten weten aan te trekken: Davy van de Klundert en Paul Slangen. Davy en Paul stellen zich kort voor. Met Davy en Paul Slangen hebben we een sterke Limburgse instroom in het team die ons ook in 2021 verder zal helpen groeien.

Onze groeiplannen hebben we reeds eerder aangekondigd en daar wordt hard aan gewerkt. Maar eerst is het tijd om 2020 af te sluiten en te genieten van onze geliefden, familie en vrienden. Zeker in deze tijd…

Van maandag 21 december t/m vrijdag 1 januari zijn we gesloten. Maandag 4 januari gaan wij een begin maken aan 2021. Hopelijk wordt 2021 het jaar van de vaccins en de oplossing van Corona/COVID, zodat we snel weer onze horeca kunnen steunen.

Hele fijne en gezonde Kerstdagen en alle goeds voor 2021, dat wensen u,

John Brouwers, Maurice Kerkhofs & het hele Brouwers Zink & Dak team!