Uitvoering: Topkapel te Den Haag en Blanksma Groep te Alphen aan den Rijn
Project: Verbouw Rijksmonument Cornelis Geellaan 43 te Alphen aan den Rijn
Materiaalsoort: Losanges in walsblank zink 1,1mm

Samenwerking: In opdracht van de Blanksma Groep uit Alphen aan den Rijn heeft Topkapel acht geprefabriceerde dakkapellen geproduceerd. Topkapel ontleent zijn kracht aan hun specifieke product dat voldoet aan de, in het nieuwe bouwbesluit, gestelde eisen en normeringen, zonder daarbij de specifieke wensen van de eindgebruiker uit het oog te verliezen.

Eén van de wensen omtrent dit unieke project was dat de zijwangen van de dakkapellen moesten worden voorzien van losanges in zink 16 (1,1mm dik). Door deze wens is een mooie samenwerking tussen Brouwers Zink en Topkapel ontstaan. In samenspraak met Dhr. Melsen hebben we als Brouwers Zink de contacten gelegd tussen een erkende zinkwerker en Topkapel.

Bij aankomst van het zinkwerkteam in de productiehal van Topkapel stonden de acht dakkapellen al klaar om te worden voorzien van de losanges. Na een aantal dagen zagen, knippen en monteren van de bijna 900 losanges waren de dakkapellen klaar voor transport. Daarna zijn deze dakkapellen middels de unieke hijsconstructie van Topkapel, in een volledig afgewerkte staat, snel en vakkundig op het dak van het Rijksmonument in Alphen aan de Rijn geplaatst.

Als Brouwers Zink willen wij Topkapel, in deze vertegenwoordigd door Ron Melsen, bedanken voor de prettige samenwerking en zijn wij dankbaar voor deze start van onze samenwerking. Een samenwerking waarbij we elkaar vaker kunnen voorzien van kennis en advies.

Heeft u ook vragen of interesse omtrent losanges, of welke vraag omtrent zink, koper, lood, aluminium en plastisol dan ook? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling; verkoop@brouwerszink.be

logo-brouwer-dak-zinkwerkenTopkapel
Westvlietweg 61-D
2491 ED Den Haag
Telefoon: 015 – 515 09 33
sales@topkapel.nl

logo-van-dijk-brouwers-zinkBlanksma groep
Koperweg 19
2401 LH Alphen a/d Rijn
Telefoon:  0172 – 438 755
info@blanksmagroep.nl