“Het eerste kwartaal van 2018 is alweer voorbij en we kunnen concluderen dat we het nieuwe jaar goed zijn begonnen. We hadden fantastische cijfers in januari, hoeveel beter kun je aan een jaar beginnen? De maand januari lijkt een voorbode voor wat een druk jaar kan gaan worden voor Brouwers Zink. En daar hebben we op geanticipeerd. In onze productie afdeling zijn Kenny en Wesley aangenomen ter versterking van ons team.

We hebben niet stil gezeten in het eerste kwartaal. De voorraden voor het tweede kwartaal zijn op peil gebracht, de afspraken met de belangrijkste leveranciers zijn bijgewerkt en we hebben alles van 2017 administratief afgewerkt. Alle jaarrekeningen zijn inmiddels ook gedeponeerd bij de Nationale Bank van België.

De ontwikkelingen volgen zich op. De praktijkgerichte zinkcursussen zijn dit kwartaal voor het eerst aangeboden aan onze Nederlandse relaties. In het najaar, winter 2018/2019 gaan we het tweede seizoen in. We gaan onze zinkcursussen dan ook nadrukkelijk aanbieden aan onze Belgische relaties. Joeri zal u daarover de op de hoogte houden, ook via deze nieuwsbrieven.
Daarnaast starten we met een WMS systeem met scanners in ons magazijn. Een bedrijf dat zeer korte doorlooptijden heeft, moet snel de voorraadposities bijwerken. Dit systeem gaat ons hierbij helpen.

Tot slot zijn onze internetlijnen vernieuwd en beschikken we over een nieuwe telefooncentrale, waarmee een aantal praktische problemen zijn opgelost.
Kortom, wij zijn klaar voor een mooi voorjaar waarin wij voor u klaarstaan!”

Groet,
Maurice

Maurice Kerkhofs