Maasmechelen is het thuishonk, de jarenlange vaste en stabiele basis en het vangnet voor Brouwers Zink & Dak. Naast de vestigingen Gouda, Maastricht en de binnenkort te openen vestiging in Eindhoven, worden klanten uit Nederland en België met allerlei vragen bijgestaan vanuit de verkoopafdeling Maasmechelen. Deze afdeling vervult een belangrijke rol in het reilen en zeilen van onze onderneming.

Erik Wouters en Davy van de Klundert zijn de vaste medewerkers van onze verkoopafdeling. Werkzaamheden zijn o.a. het beantwoorden van vragen, het oplossen van klachten, het helpen van klanten aan de verkoopbalie in Maasmechelen, het structureren en verwerken van orders die vanuit alle vestigingen, Nederland en België binnenkomen, het maken van calculaties en het uitbrengen en opvolgen van offertes. Dit doen zij uiteraard graag voor u!

Heeft u een vraag of opdracht voor Erik of Davy? Zij zijn telefonisch te bereiken via: 089 – 777 237 of via e-mail: Verkoop@brouwerszink.be

Alle afdelingen op één locatie

In Maasmechelen is naast de afdeling verkoop ook de productie, het opleidingscentrum, administratie, werkvoorbereiding en het transport gevestigd. Het voordeel van het centraliseren van alle afdelingen op één locatie is dat de communicatielijnen kort zijn en er snel geschakeld wordt. Dat is een groot voordeel in vergelijking met de concurrentie. Snel handelen is ook het credo bij Brouwers Zink.

Opleidingen

Het opleidingscentrum van Brouwers Zink & Dak, waar met name in de winter opleidingen zoals o.a. solderen en felsen worden verzorgd, is dus ook gevestigd in Maasmechelen. Helaas zijn door Corona deze opleidingen afgelopen winter niet doorgegaan. Zodra de omstandigheden rondom het coronavirus het weer toelaten (hopelijk eind dit jaar) worden deze opleidingen weer opgestart. Wij verzorgen dit graag voor u.