“Mijn naam is Roel Verbruggen, ik ben 46 jaar en woonachtig te Valkenburg aan de Geul. Ik ben getrouwd en een trotse vader van een zoon en dochter.

Na 12,5 jaar als logistiek manager gewerkt te hebben bij Formani Holland b.v. (exclusief deurbeslag en toebehoren), heb ik de overstap gemaakt naar Brouwers Zink. Het leuke is dat ik bij Brouwers Zink nog steeds actief blijf in de bouwsector!

Nu, na amper 3 maanden (én een bijzonder korte inwerkperiode) krijg ik langzaam zicht op de logistieke flow binnen Brouwers Zink. Het team, bestaande uit Ron, Johan, Marc en Tarun staat al vele jaren als een stevig fundament! Daarbij merk je dat het productieteam enorm op elkaar is ingespeeld. Hun kennis probeer ik dan ook volledig te benutten om alles (nog) gestructureerder te laten verlopen.

Dit geldt ook voor het transport. Er is veel ervaring op de weg maar (nog) te weinig structuur. Mijn doelstellingen voor de langere termijn zijn o.a. om deze processen te optimaliseren. Verder is de huidige levertermijn bij Brouwers  Zink kort, echter wil ik ervoor waken dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit en klanttevredenheid!

Steeds méér klanten willen hun bestellingen (bij voorkeur) zo vroeg mogelijk geleverd krijgen en uiteraard op een nette manier. Dit maakt het hele logistieke proces nog uitdagender. Daar nu enkele klanten hun sleutel en/of code aan Brouwers heeft toevertrouwd, werkt dit logistieke proces nog efficiënter.

Mocht u dit als klant ook aanspreken, of hebt u andere logistieke wensen of vragen, neem dan gerust contact met ons logistieke team op!”

Hartelijke groet,

Roel Verbruggen